Grafmonument Trivista is een ontwerp van Simon Gerssen voor Grafkunst.nl

Offerte aanvragen

3 + 0 = ?

Grafmonument Trivista

Moderne eenvoud in duurzaam graniet.

Een symbolische driehoek

Het Grafmonument Trivista omvat een solide zerk van gepolijst Tan Brown graniet, met een statige rechthoekige tekstplaat van gepolijst zwart graniet aan het hoofdeinde. In een symbolische opstelling staat haaks op de letterplaat een driehoek van hetzelfde Tan Brown graniet, waardoor een harmonieus en tijdloos gedenkteken ontstaat.

Een eeuwig symbool

De combinatie van materialen en vormen in het Grafmonument Trivista staat symbool voor de eeuwige band tussen geliefden. Het glanzende graniet en de strakke lijnen creëren een serene en respectvolle sfeer, waarin herinneringen kunnen blijven voortleven.

Een persoonlijke uiting

Dit grafmonument biedt ruimte voor persoonlijke inscripties en is een blijvende herinnering aan de unieke band die gedeeld werd. Het Trivista-monument is een eerbetoon aan het leven en de liefde die voor altijd voortduurt.

Specificaties:

  • Materiaal: Tan Brown graniet en zwart graniet
  • Afwerking: Hoogglans gepolijst
  • Afmetingen: Op maat gemaakt

Offerte aanvragen

Wij nodigen u uit om een offerte aan te vragen. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, en wij nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.

Veelgestelde Vragen

Heeft u vragen over het personaliseren van het monument of over het materiaal? Vind uw antwoorden in onze FAQ-sectie.

Met zorg en respect geplaatst

Wij garanderen een respectvolle levering en plaatsing van het Grafmonument Trivista, met aandacht voor detail en uw persoonlijke wensen.