Over mij

Met meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen van grafmonumenten, ben ik Simon Gerssen, de oprichter van grafkunst.nl.

Mijn passie ligt in het creëren van unieke en betekenisvolle gedenkstenen. Met zorg, vakmanschap en respect voor de verhalen van degenen die we verliezen, begeleid ik nabestaanden in het vormgeven van een blijvend eerbetoon aan hun geliefden.

Wat ik voor u kan betekenen

Als ervaren grafkunstenaar en adviseur begrijp ik de gevoeligheid en de behoefte aan een uniek eerbetoon voor uw dierbaren. Ik sta voor u klaar om u te begeleiden in het ontwerpproces van een gedenksteen die de essentie van uw geliefde vastlegt. Met mijn expertise en toewijding zorg ik ervoor dat het resultaat een tijdloos monument wordt, doordrenkt met liefde en respect.

Vaardigheden

Bij grafkunst.nl breng ik mijn uitgebreide vaardigheden en expertise in om betekenisvolle gedenkmonumenten te creëren. Met een scherp oog voor detail en een passie voor vakmanschap, lever ik maatwerk dat recht doet aan de herinnering van uw dierbaren. Mijn vaardigheden omvatten:

  • Creatieve ontwerpvaardigheden: Ik vertaal de persoonlijkheid, passies en verhalen van uw geliefden naar unieke grafmonumenten.
  • Materialenkennis: Ik ben bekend met diverse materialen en hun eigenschappen, en selecteer zorgvuldig het juiste materiaal dat past bij uw wensen.
  • Empathische begeleiding: Ik bied deskundig advies en begeleiding gedurende het hele proces, met begrip voor de emotionele aspecten van het creëren van een gedenkteken.

Samen zorgen we ervoor dat uw dierbare een blijvende en prachtige herinnering krijgt die de tand des tijds doorstaat.

Bekijk de collectie grafmonumenten: