Grafmonument Symfonie is een ontwerp van Simon Gerssen voor Grafkunst.nl

Offerte aanvragen

0 + 1 = ?

Grafmonument Symfonie

Een harmonieuze herdenkingsplek

Een unieke compositie

Het Grafmonument Symfonie brengt een elegante samensmelting van materialen tot leven. De cortenstaal zerk vormt de basis, verrijkt met een ranke zuil van zwart graniet aan het hoofdeinde. Vanuit de zuil ontspringen sierlijke lamellen van cortenstaal.

Een bloeiende herinnering

Het grafmonument biedt een rustgevend tuinperk, zorgvuldig ingebed in de zerk vlak voor de lamellen. Dit subtiele accent biedt ruimte voor persoonlijke bloemen of planten, waardoor een levendige symfonie van herinneringen ontstaat.

Een tijdloze melodie

Met zijn tijdloze ontwerp en symboliek van harmonie vertelt Grafmonument Symfonie een verhaal van verbondenheid en vreugdevolle herinneringen. Het is een eerbetoon aan het leven en een ode aan degenen die voor altijd in onze harten zullen voortleven.

Specificaties:

  • Materiaal: Zwart graniet en cortenstaal
  • Afwerking: Mat geborsteld en natuurlijk oppervlak
  • Afmetingen: Op maat gemaakt

Wat Klanten Zeggen

“Bedankt voor het meedenken, het monument is prachtig geworden.” – Maria D.

Offerte aanvragen

Wij nodigen u uit om een offerte aan te vragen. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, en wij nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.

Veelgestelde Vragen

Heeft u vragen over het personaliseren van het monument of over het materiaal? Vind uw antwoorden in onze FAQ-sectie.

Met zorg en respect geplaatst

Wij verzekeren een respectvolle levering en plaatsing van het Grafmonument Symfonie, met aandacht voor detail en uw persoonlijke wensen.