Glasmonument Bloemenpad is een ontwerp van Simon Gerssen voor Grafkunst.nl

Offerte aanvragen

3 + 1 = ?

Glasmonument Bloemenpad

Zwart graniet en kleurrijk geprinte glasplaten.

Een tijdloos gedenkteken

Het Glasmonument Bloemenpad biedt een serene rustplaats om geliefden te herdenken. Gemaakt van geborsteld mat zwart graniet, straalt het monumentale karakter uit. De subtiele tuinstrook voegt een vleugje natuurlijke schoonheid toe.

Een dubbel kunstwerk

De letterplaat, vervaardigd uit hetzelfde materiaal als de zerk, draagt twee glasplaten. Als een tweeluik presenteren deze glasplaten een prachtige full color print van een bloemenpad, geïnspireerd door de weelderige stijl van Henri Rousseau. In zijn woorden: “De natuur is je vriendin, leef in harmonie met haar.”

Symboliek van liefde en natuur

Het Glasmonument Bloemenpad belichaamt de eeuwige cyclus van leven en bloei. Laat het een bron van troost en inspiratie zijn, een baken van vrede langs het pad van herinnering.

Neem vandaag nog contact op om uw persoonlijke eerbetoon te creëren

Specificaties:

  • Materiaal: Zwart graniet en glas
  • Afwerking: Mat geborsteld graniet en full color geprint glas
  • Afmetingen: Op maat gemaakt

Afmetingen en personalisatie

Het grafmonument kan worden aangepast aan individuele voorkeuren en afmetingen. Neem contact met ons op voor meer informatie over personalisatiemogelijkheden en prijzen.

Offerte aanvragen

Wij nodigen u uit om een offerte aan te vragen. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, en wij nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.

Veelgestelde Vragen

Heeft u vragen over het personaliseren van het monument of over het materiaal? Vind uw antwoorden in onze FAQ-sectie.

Met zorg en respect geplaatst

Wij garanderen een respectvolle levering en plaatsing van het Glasmonument Bloemenpad, met aandacht voor detail en uw persoonlijke wensen.