Glasmonument Bospad is een ontwerp van Simon Gerssen voor Grafkunst.nl

Offerte aanvragen

2 + 2 = ?

Glasmonument Bospad

Een combinatie van cortenstaal en full color geprint glas.

Natuur en kunst

Een eerbetoon aan de natuur en kunst. Het Glasmonument Bospad combineert de robuustheid van cortenstaal met de verfijning van glas. De zerk, vervaardigd uit duurzaam cortenstaal, draagt een glasplaat met een prachtige full-color print van een schilderachtig bospad, geïnspireerd op het werk van Caspar David Friedrich.

Ontwerp en materialen

De zerk, met zijn tijdloze uitstraling, biedt een stevige basis voor het glazen eerbetoon. De glasplaat, subtiel ingeklemd in cortenstalen klemmen aan het hoofdeinde, brengt het kunstzinnige element tot leven. Beide kunnen gepersonaliseerd worden met persoonlijke teksten ter nagedachtenis.

Quote van de kunstenaar:

“De schilder moet niet alleen schilderen wat hij voor zich ziet, maar ook wat hij in zichzelf ziet.” – Caspar David Friedrich

Specificaties:

  • Materiaal: Cortenstaal en glas
  • Afwerking: Staal met natuurlijk geoxideerd oppervlak en full color geprint glas
  • Afmetingen: Op maat gemaakt

Offerte aanvragen

Wij nodigen u uit om een offerte aan te vragen. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, en wij nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.

Veelgestelde Vragen

Heeft u vragen over het personaliseren van het monument of over het materiaal? Vind uw antwoorden in onze FAQ-sectie.

Met zorg en respect geplaatst

Wij garanderen een respectvolle levering en plaatsing van het Glasmonument Bospad, met aandacht voor detail en uw persoonlijke wensen.