Glasmonument Hemel is een ontwerp van Simon Gerssen voor Grafkunst.nl

Offerte aanvragen

1 + 5 = ?

Glasmonument Hemel

Een combinatie van graniet en glas.

Eerbiedwaardig eerbetoon

Wij presenteren hier Glasmonument Hemel, waar vakmanschap en symboliek samenkomen om een blijvend eerbetoon te vormen aan geliefden. Dit prachtige monument is gemaakt van donker graniet, gepolijst tot in perfectie.

Een tijdloos ontwerp

Het monument bestaat uit een voetstuk, omranding, dekplaat en letterplaat, allemaal vervaardigd uit duurzaam graniet. Een smal plantvak siert de dekplaat, terwijl dezelfde vorm terugkomt als sparing in de letterplaat. Hierin schittert een kleurrijke glasplaat met een full color print, die een abstracte hemel uitbeeldt.

Een symbolische Hemel

De glasplaat vangt de essentie van een hemelse sfeer, waar kleuren en vormen samensmelten tot een prachtig tafereel. Dit gedenkteken nodigt uit tot nadenken en herinnert aan de vredige rust die geliefden nu vinden.

Specificaties:

  • Materiaal: Antraciet graniet en glas
  • Afwerking: Hoogglans gepolijst graniet en full color geprint glas
  • Afmetingen: Op maat gemaakt

Een persoonlijk gedenkteken

Bij Glasmonument Hemel streven we naar perfectie in elk detail. Het monument biedt ruimte voor persoonlijke aanpassingen, zodat het een uniek eerbetoon wordt aan de dierbare die wordt herdacht.

Offerte aanvragen

Wij nodigen u uit om een offerte aan te vragen. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, en wij nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.

Veelgestelde Vragen

Heeft u vragen over het personaliseren van het monument of over het materiaal? Vind uw antwoorden in onze FAQ-sectie.

Met zorg en respect geplaatst

Wij garanderen een respectvolle levering en plaatsing van het Glasmonument Hemel, met aandacht voor detail en uw persoonlijke wensen.