Glasmonument Hemelgang is een ontwerp van Simon Gerssen voor Grafkunst.nl

Offerte aanvragen

2 + 3 = ?

Glasmonument Hemelgang

Symboliek uitgevoerd in exclusieve materialen.

Een uniek gedenkteken

Glasmonument Hemelgang belichaamt de perfecte samensmelting van vakmanschap en symboliek. Dit monument, gekenmerkt door zijn verfijnde ontwerp en diepgaande betekenis, biedt een tijdloos eerbetoon aan dierbaren.

Materiaal en ontwerp

De zerk van dit prachtige monument is vervaardigd uit gepolijst Azul Macauba, een exclusieve steensoort uit Brazilië, met een tussenstrook van gepolijst White Onyx. Aan het hoofdeinde staat een glasplaat met een full color print van een schilderij in de stijl van Michelangelo.

Symboliek en inspiratie

Het schilderij op de glasplaat beeldt de trap naar de hemel uit, tussen de wolken door. Een symbolische weergave van de Hemelgang, geïnspireerd door de meesterwerken van Michelangelo.

Specificaties:

  • Materiaal: Azul Macauba, White Onyx en glas
  • Afwerking: Al het natuursteen is hoogglans gepolijst en het glas is voorzien van een full color print
  • Afmetingen: Op maat gemaakt

Quote van Michelangelo

Michelangelo’s woorden resoneren in dit monument: “Ik zie de kunst als de hand die uit de hemel neerdaalt om de mens op te tillen.”

Offerte aanvragen

Wij nodigen u uit om een offerte aan te vragen. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, en wij nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.

Prijs en kwaliteit

Dit unieke glasmonument belichaamt vakmanschap en symboliek en heeft een bovengemiddelde prijs die recht doet aan zijn exclusiviteit en schoonheid.

Met zorg en respect geplaatst

Wij garanderen een respectvolle levering en plaatsing van het Glasmonument Hemelgang, met aandacht voor detail en uw persoonlijke wensen.