Glasmonument Levensboom is een ontwerp van Simon Gerssen voor Grafkunst.nl

Offerte aanvragen

0 + 4 = ?

Glasmonument Levensboom

Full Color print op glas in combinatie met mat geborsteld zwart graniet.

Een symbolisch meesterwerk

Het Glasmonument Levensboom brengt de schoonheid van de natuur en de kunst van Gustav Klimt samen in een tijdloos eerbetoon.

Materiaal en ontwerp

Dit monument is vervaardigd uit hoogwaardig geborsteld zwart graniet, dat een solide basis vormt voor het glazen kunstwerk. Aan het hoofdeinde prijkt een glasplaat met een full color print van een weelderige levensboom, geïnspireerd op Klimt’s iconische stijl. De krullende lijnen van de boom worden subtiel verwerkt als verheven elementen op de zerk, waardoor een harmonieuze eenheid ontstaat tussen steen en glas.

Symboliek en ontwerp

De levensboom symboliseert groei, verbondenheid en het cyclische karakter van het leven. De hartvormige tuinsparing biedt ruimte voor bloemen of persoonlijke aandenkens, waardoor dit monument een levendige herinnering wordt aan geliefden die voortleven in onze harten.

Specificaties:

  • Materiaal: Zwart graniet en glas
  • Afwerking: Geborsteld graniet en full color geprint glas
  • Afmetingen: Op maat gemaakt

Een eerbiedwaardig gedenkteken

Het Glasmonument Levensboom is meer dan alleen een grafsteen; het is een testament van liefde, leven en eeuwige verbondenheid. Laat dit prachtige kunstwerk de herinnering aan uw dierbare koesteren voor de komende generaties.

Offerte aanvragen

Wij nodigen u uit om een offerte aan te vragen. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, en wij nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.

Veelgestelde Vragen

Heeft u vragen over het personaliseren van het monument of over het materiaal? Vind uw antwoorden in onze FAQ-sectie.

Met zorg en respect geplaatst

Wij garanderen een respectvolle levering en plaatsing van het Glasmonument Levensboom, met aandacht voor detail en uw persoonlijke wensen.