Glasmonument Overtocht is een ontwerp van Simon Gerssen voor Glaskunst.nl

Offerte aanvragen

6 + 2 = ?

Glasmonument Overtocht

Stemmig zwart graniet met prachtig full color geprint glas

Een gedenkteken van tijdloze schoonheid

In de diepte van gepolijst zwart graniet rust de ziel van ons monument. Aan het einde, als een poort naar herinneringen, staat een glasplaat, bedekt met kleuren die de geest verwarmen. Deze levendige tinten, vastgelegd in een full-color print, vormen een eerbetoon aan de reis die we samen hebben gemaakt.

Een samensmelting van materie en emotie

Gevormd uit gepolijst graniet, straalt ons monument een onmetelijke kracht uit. Tussen twee zuilen van graniet staat de glasplaat, een venster naar het verleden, gedecoreerd met de kunst van onze herinneringen. Elk detail, elke lijn, spreekt een verhaal van liefde en verlies.

Hoogwaardige materialen en tijdloos design

Op de glasplaat, als een schilderij van de ziel, siert een afbeelding van een schilderij met veerman onze herinneringen. In de stijl van de Engelse meesterschilder Turner, vangt het beeld een eenzame veerman in zijn boot. Het is een symbool van de onvermijdelijke overtocht maar ook van hoop en eeuwige verbondenheid.

Specificaties:

  • Materiaal: Zwart graniet en glas
  • Afwerking: Hoogglans gepolijst graniet en full color geprint glas
  • Afmetingen: Op maat gemaakt

Afmetingen en personalisatie

Het grafmonument kan worden aangepast aan individuele voorkeuren en afmetingen. Neem contact met ons op voor meer informatie over personalisatiemogelijkheden en prijzen.

Offerte aanvragen

Wij nodigen u uit om een offerte aan te vragen. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, en wij nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.

Veelgestelde Vragen

Heeft u vragen over het personaliseren van het monument of over het materiaal? Vind uw antwoorden in onze FAQ-sectie.

Met zorg en respect geplaatst

Wij garanderen een respectvolle levering en plaatsing van het Glasmonument Overtocht, met aandacht voor detail en uw persoonlijke wensen.