Glasmonument Parel is een ontwerp van Simon Gerssen voor Glaskunst.nl

Offerte aanvragen

3 + 1 = ?

Glasmonument Parel

Glas en graniet gecombineerd. Thema: Een parel in Gods hand.

Een tijdloos monument

Het Glasmonument Parel is meer dan alleen een grafmonument; het is een tijdloos eerbetoon aan het leven van uw dierbare. Met een zerk van geborsteld zwart graniet biedt dit monument een solide basis voor herinneringen die blijven voortbestaan.

Een symbolisch plantvak

De zerk is ontworpen met een uniek plantvak, geïnspireerd door de natuurlijke schoonheid van scheuren in gesteente. Deze symbolische opening vertegenwoordigt het leven zelf, met al zijn ups en downs. Het biedt ruimte voor groen, voor groei en vernieuwing, als een constant eerbetoon aan het leven van uw dierbare.

Een verweven verhaal

De letterplaat, ook vervaardigd uit geborsteld zwart graniet, is met zorg ontworpen om harmonieus samen te smelten met de zerk. De scheur die door de zerk loopt, vindt zijn echo in de letterplaat, waardoor een gevoel van verbondenheid en continuïteit ontstaat. Hierin is een full color geprinte glasplaat ingebed, een meesterwerk in de stijl van Johannes Vermeer.

Specificaties:

  • Materiaal: Zwart graniet en glas
  • Afwerking: Mat geborsteld graniet en full color geprint glas
  • Afmetingen: Op maat gemaakt

Een kunstwerk in glas

Op de glasplaat is een meesterwerk in de stijl van Hollandse meester Johannes Vermeer te zien: een hand die een parel vasthoudt, symbool van zeldzaamheid, schoonheid en kostbaarheid. Dit kunstwerk, gecreëerd in de kenmerkende stijl van Vermeer, voegt een diepgaande symboliek toe aan het monument, waardoor het een uniek en betekenisvol eerbetoon wordt.

Een persoonlijk monument

Dit monument kan verder worden gepersonaliseerd met inscripties, het toevoegen van een persoonlijke boodschap of naam. Grafkunst.nl biedt een scala aan mogelijkheden om het monument aan te passen aan uw specifieke wensen, zodat het een nauwkeurige weerspiegeling wordt van de persoonlijkheid en het leven van uw dierbare.

Letterlijk een parel van Grafkunst.nl

Grafkunst.nl staat bekend om zijn vakmanschap en toewijding aan het creëren van unieke en betekenisvolle grafmonumenten. Met het Glasmonument Parel wordt deze traditie voortgezet, waarbij elk detail met zorg wordt vormgegeven om een blijvende indruk achter te laten.

Met zorg en respect geplaatst

Wij garanderen een respectvolle levering en plaatsing van het grafmonument, met aandacht voor detail en uw persoonlijke wensen.