Glasmonument Vaarwel is een ontwerp van Simon Gerssen voor Grafkunst.nl

Offerte aanvragen

3 + 1 = ?

Glasmonument Vaarwel

Een monument in graniet en glas

Een laatste groet

Het Glasmonument Vaarwel biedt een ontroerend eerbetoon aan dierbare herinneringen. Gemaakt van het kenmerkende mat geborsteld zwart graniet, ook bekend als Indian Black graniet, straalt dit monument een tijdloze elegantie uit.

Een tastbare herinnering

Aan het hoofdeinde van het monument staat een kleine rots van dezelfde granietsoort. Een ingebedde trap leidt symbolisch naar het onbekende, terwijl het graniet de stabiliteit en duurzaamheid vertegenwoordigt die altijd bij ons zal blijven.

Artistieke uitdrukking

Achter de rots staat een glasplaat met een full color geprint schilderij, geïnspireerd op de stijl van de beroemde kunstenaar Edvard Munch. Het schilderij toont een eenzame figuur op een rots, starend naar de horizon over de uitgestrekte zee, een krachtig symbool van afscheid en herinnering.

Specificaties:

  • Materiaal: Zwart graniet en glas
  • Afwerking: Mat geborsteld graniet en full color geprint glas
  • Afmetingen: Op maat gemaakt

Een moment van reflectie

Dit monument nodigt uit tot momenten van stille overpeinzing, waar geliefden kunnen samenkomen om te herinneren en te eren. De verbinding tussen de fysieke wereld van steen en de kunstzinnige uitdrukking op glas biedt troost en herinnering aan een leven vol betekenis.

Offerte aanvragen

Wij nodigen u uit om een offerte aan te vragen. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, en wij nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.

Veelgestelde Vragen

Heeft u vragen over het personaliseren van het monument of over het materiaal? Vind uw antwoorden in onze FAQ-sectie.

Met zorg en respect geplaatst

Wij garanderen een respectvolle levering en plaatsing van het Glasmonument Vaarwel, met aandacht voor detail en uw persoonlijke wensen.