Glasmonument Wandelaar is een ontwerp van Simon Gerssen voor Grafkunst.nl

Offerte aanvragen

1 + 1 = ?

Glasmonument Wandelaar

Een combinatie van mooie natuursteensoorten en glas

Een ode aan de levensreis

Stap in de wereld van tijdloze schoonheid en herinneringen met Glasmonument Wandelaar. Dit unieke gedenkteken omarmt de essentie van de reis van het leven, vastgelegd in steen en glas.

Een samensmelting van natuur en kunst

Gemaakt van de prachtige steensoorten Ocean Beige en de Jurassic, straalt dit monument een rust uit die diep geworteld is in de natuur zelf. De textuur van de stenen roept de rust op van een serene wandeling door het landschap van herinneringen.

Een poëtische uiting van verbinding

Op de glasplaat schittert een schilderij van een wandelaar op een brug, een eerbetoon aan de reis van het leven. In de stijl van de legendarische kunstenaar René Magritte, straalt het beeld een diepe verbinding uit tussen de natuurlijke wereld en de menselijke ziel.

Specificaties:

  • Materiaal: Ocean Beige, Jurassic en glas
  • Afwerking: Mat geborsteld Ocean Beige en Jurassic en full color geprint glas
  • Afmetingen: Op maat gemaakt

Een brug tussen verleden en toekomst

De brug op de print op de glasplaat weerspiegelt de overgang van het heden naar het verleden, een reis die ons verbindt met degenen die we liefhebben. De Ocean Beige steen, die naadloos overgaat in de brug, symboliseert de eenheid van onze herinneringen en onze toekomst.

Offerte aanvragen

Wij nodigen u uit om een offerte aan te vragen. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, en wij nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.

Veelgestelde Vragen

Heeft u vragen over het personaliseren van het monument of over het materiaal? Vind uw antwoorden in onze FAQ-sectie.

Met zorg en respect geplaatst

Wij garanderen een respectvolle levering en plaatsing van het Glasmonument Wandelaar, met aandacht voor detail en uw persoonlijke wensen.