Glasmonument Wens is een ontwerp van Simon Gerssen voor Glaskunst.nl

Offerte aanvragen

6 + 1 = ?

Glasmonument Wens

Glas en graniet; een solide combinatie

Een tastbare uiting van verlangen

Het glasmonument Wens is een prachtig eerbetoon aan hoop en verlangen. Met zijn strakke, rechthoekige zerk van mat geborsteld Indian Black graniet biedt het een serene en tijdloze uitstraling.

Een lichtpunt in het donker

Aan het hoofdeinde staat een ranke zuil van dezelfde granietsoort, bekroond met een lantaarn van roestvrij staal. Dit lichtpuntje symboliseert de hoop en het verlangen naar vervulling van wensen, zelfs in de donkerste momenten.

Een sfeervol tafereel

De glasplaat, geïntegreerd in het monument, draagt een full color geprinte afbeelding van wensballonnen die boven het water zweven. Dit betoverende tafereel roept een gevoel van sereniteit en dromerigheid op, en herinnert aan de kracht van hoop.

Specificaties:

  • Materiaal: Zwart graniet en glas
  • Afwerking: Mat geborsteld graniet en full color geprint glas
  • Afmetingen: Op maat gemaakt

Een blijvende herinnering

Glasmonument Wens is niet alleen een gedenkteken, maar ook een symbool van hoop, verlangen en de kracht van de menselijke geest. Het biedt troost en herinneringen aan mooie momenten, terwijl het een eerbetoon brengt aan hen die we koesteren en missen.

Offerte aanvragen

Wij nodigen u uit om een offerte aan te vragen. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, en wij nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.

Veelgestelde Vragen

Heeft u vragen over het personaliseren van het monument of over het materiaal? Vind uw antwoorden in onze FAQ-sectie.

Met zorg en respect geplaatst

Wij garanderen een respectvolle levering en plaatsing van het Glasmonument Wens, met aandacht voor detail en uw persoonlijke wensen.