Glasmonument Zee is een ontwerp van Simon Gerssen voor Grafkunst.nl

Offerte aanvragen

1 + 0 = ?

Glasmonument Zee

Schilderij van een zonsondergang aan zee, verwerkt in glas.

Een golvend eerbetoon

Ontdek de serene schoonheid van Glasmonument Zee, een monument dat het rustgevende karakter van de zee vastlegt. De zerk, vervaardigd uit gepolijst Lavendula graniet, straalt met zijn zachte lila tinten een kalmerend effect uit. De golvende vorm van de zerk symboliseert de eeuwige beweging van het water en brengt een gevoel van vrede en kalmte.

Een eerbiedwaardig  gedenkteken

Dit monument is meer dan een grafsteen; het is een eerbetoon aan het leven van uw dierbare. Aan het hoofdeinde van de zerk staat een prachtige glasplaat, stevig verankerd tussen twee roestvrijstalen glasklemmen. De glasplaat is voorzien van een full color print, een schilderij in de stijl van Turner, dat een zeezicht met een ondergaande zon boven een rustige zee afbeeldt. Deze artistieke weergave vangt de essentie van rust en reflectie.

Duurzaamheid en Elegantie

De keuze voor Lavendula graniet en roestvrij staal garandeert niet alleen een duurzame, maar ook een esthetisch verfijnde herdenkingsplek. De gepolijste afwerking van het graniet zorgt voor een tijdloze uitstraling, terwijl de roestvrijstalen klemmen een moderne touch toevoegen. Dit grafmonument is ontworpen om de tand des tijds te doorstaan, zonder in te boeten aan schoonheid.

Specificaties van Glasmonument Zee:

  • Materiaal: Gepolijst Lavendula graniet en roestvrij staal
  • Afwerking: Hoogglans gepolijst graniet
  • Afmetingen: Aanpasbaar aan uw wensen
  • Gravure: Optioneel op de glasplaat

Afmetingen en personalisatie

Het glasmonument kan worden aangepast aan individuele voorkeuren en afmetingen. Neem contact met ons op voor meer informatie over personalisatiemogelijkheden en prijzen.

Offerte aanvragen

Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen voor een persoonlijke offerte. Ons team staat klaar om u te helpen bij het creëren van een blijvende herinnering die recht doet aan het leven van uw dierbare.

Veelgestelde Vragen

Heeft u vragen over het personaliseren van het monument of over het materiaal? Vind uw antwoorden in onze FAQ-sectie.

Met zorg en respect geplaatst

Wij garanderen een respectvolle levering en plaatsing van het Glasmonument Zee, met aandacht voor detail en uw persoonlijke wensen.