Glasmonument Zeilboot is een ontwerp van Simon Gerssen voor Grafkunst.nl

Offerte aanvragen

4 + 2 = ?

Glasmonument Zeilboot

Een hobby vertaald in een uniek grafmonument

Een eerbiedwaardig gedenkteken

Glasmonument Zeilboot combineert tijdloze elegantie met moderne kunst om een uniek en betekenisvol gedenkteken te creëren. De massieve rechthoekige zerk is vervaardigd uit de exclusieve steensoort Azul Macauba, afkomstig uit Brazilië. Deze steensoort staat bekend om zijn prachtige blauwe tinten en unieke patronen, waardoor het een bijzondere uitstraling krijgt. De gepolijste afwerking zorgt voor een luxe en glanzend uiterlijk.

Exclusieve materialen en maatwerk

Dit monument wordt gekenmerkt door de hoogwaardige materialen en de zorgvuldige afwerking. De sokkel, eveneens gemaakt van Azul Macauba, heeft een gegolfde vorm die de beweging van de zee symboliseert. Het glasplaat bevat een full color print van een schilderij in de stijl van Turner, waarop een zeilboot onder een maanverlichte hemel te zien is. Dit kunstwerk voegt een serene en rustgevende sfeer toe aan het monument.

Een persoonlijk gedenkteken

Glasmonument Zeilboot biedt de mogelijkheid tot maatwerk. De steensoort kan worden aangepast aan uw persoonlijke voorkeuren; bij Grafkunst.nl kunt u kiezen uit meer dan 50 verschillende soorten natuursteen. Hierdoor kunt u een gedenkteken creëren dat perfect aansluit bij de herinneringen en de persoonlijkheid van uw dierbare.

Specificaties:

  • Materiaal: Gepolijst Azul Macauba graniet
  • Afwerking: Gepolijst voor een glanzende uitstraling
  • Letterplaat: Glasplaat met full color print in de stijl van Turner
  • Aanpassingen: Beschikbaar in meer dan 50 steensoorten

Afmetingen en personalisatie

Het grafmonument kan worden aangepast aan individuele voorkeuren en afmetingen. Neem contact met ons op voor meer informatie over personalisatiemogelijkheden en prijzen.

Offerte aanvragen

Wij nodigen u uit om een offerte aan te vragen. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, en wij nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.

Veelgestelde Vragen

Heeft u vragen over het personaliseren van het monument of over het materiaal? Vind uw antwoorden in onze FAQ-sectie.

Met zorg en respect geleverd

Wij verzekeren een respectvolle levering en plaatsing van het Glasmonument Zeilboot, met aandacht voor detail en uw persoonlijke wensen.