Glasmonument Zeilen is een ontwerp van Simon Gerssen voor Grafkunst.nl

Offerte aanvragen

1 + 0 = ?

Glasmonument Zeilen

Zijn leven bestond uit zijn familie én zeilen!

Een passend grafmonument

Het Glasmonument Zeilen biedt een serene en waardige laatste rustplaats, geïnspireerd door de kalme pracht van de zee. Gemaakt van geborsteld zwart graniet, weerspiegelt dit monument de diepe verbinding tussen mens en natuur. De zerk, met zijn diverse dikteniveaus, voegt een gevoel van dynamiek toe, symboliserend de golven van het leven.

Duurzaam en elegant

Gemaakt van hoogwaardig geborsteld zwart graniet, staat het grafmonument garant voor duurzaamheid en weerbestendigheid. Het subtiele spel van verschillende dikteniveaus in de zerk zorgt voor een uniek en elegant ontwerp dat zich onderscheidt van traditionele monumenten. Dit graniet behoudt zijn prachtige uitstraling door de jaren heen, zonder veel onderhoud te vereisen.

Een persoonlijke gedenkplek

Aan het hoofdeinde van de zerk staat een indrukwekkende full color geprinte glasplaat, stevig bevestigd in twee roestvrijstalen glasklemmen. Het schilderij op de glasplaat is geïnspireerd door de werken van de beroemde kunstenaar Joseph Mallord William Turner, bekend om zijn meesterlijke zeegezichten en dramatische luchten. Dit kunstwerk voegt een diep emotioneel element toe aan het monument, waardoor het een zeer persoonlijke gedenkplek wordt.

Specificaties van Glasmonument Zeilen:

  • Materiaal zerk: Geborsteld zwart graniet
  • Materiaal glasplaat: Full color geprint glas, geïnspireerd door Turner
  • Afmetingen: Aanpasbaar naar individuele voorkeuren
  • Bevestiging glasplaat: Roestvrijstalen glasklemmen

Turner’s erfenis

Joseph Mallord William Turner (1775-1851) was een Engelse romantische landschapsschilder, aquarellist en graficus, die bekend stond om zijn expressieve kleurgebruik, verbeeldingskracht en dramatische interpretaties van natuurkrachten. Zijn werk “Fishermen at Sea” is een prachtig voorbeeld van zijn vermogen om de mystieke en soms angstaanjagende schoonheid van de zee vast te leggen. Het schilderij op de glasplaat van dit monument doet eer aan Turner’s nalatenschap en brengt een gevoel van rust en contemplatie.

Offerte aanvragen

Wij nodigen u uit om een offerte aan te vragen. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, en wij nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.

Veelgestelde Vragen

Heeft u vragen over het personaliseren van het monument of over het materiaal? Vind uw antwoorden in onze FAQ-sectie.

Met zorg en respect geplaatst

Wij garanderen een respectvolle levering en plaatsing van het Glasmonument Zeilen, met aandacht voor detail en uw persoonlijke wensen.