Glasmonument Zorgende Handen is een ontwerp van Simon Gerssen voor Glaskunst.nl

Offerte aanvragen

2 + 4 = ?

Glasmonument Zorgende Handen

Wonderlijk mooi natuursteen met kleurrijke bloemenpracht in glas.

Een eerbiedig gedenkteken

Het Glasmonument Zorgende Handen combineert de schoonheid van Jurassic natuursteen met een glasplaat met een prachtige full color print. Het symboliseert zorg en liefde met een schilderij van handen vol bloemen, geïnspireerd door Gustav Klimt.

Jurassic natuursteen

De zerk en letterplaat zijn vervaardigd uit Jurassic natuursteen, bekend om zijn kiezelvormige structuur in groen, grijs en rood. Deze steensoort voegt een natuurlijke en rustieke uitstraling toe aan het gedenkteken.

Glasplaat met full color print

Naast de staande steen bevindt zich een glasplaat met een levendige full color print. De afbeelding toont een paar zorgzame handen gevuld met bloemen, tegen een achtergrond van weelderige bloemenpracht.

Specificaties:

  • Materiaal: Jurassic natuursteen en glas
  • Afwerking: Geborsteld natuursteen en glas met full color print
  • Afmetingen: Op maat gemaakt

Inspiratie van Gustav Klimt

Het schilderij op de glasplaat is geïnspireerd op de stijl van Gustav Klimt, een meester van symbolisme en kunst. Een treffende quote van Klimt weerspiegelt de diepte van liefde en zorg die het monument symboliseert.

“De kunst is een lijn rond je gedachten.” – Gustav Klimt

Offerte aanvragen

Wij nodigen u uit om een offerte aan te vragen. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, en wij nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.

Veelgestelde Vragen

Heeft u vragen over het personaliseren van het monument of over het materiaal? Vind uw antwoorden in onze FAQ-sectie.

Met zorg en respect geplaatst

Wij garanderen een respectvolle levering en plaatsing van het Glasmonument Zorgende Handen, met aandacht voor detail en uw persoonlijke wensen.