Grafmonument Arend een ontwerp van Simon Gerssen voor Grafkunst.nl

Offerte aanvragen

4 + 4 = ?

Grafmonument Arend

Een krachtige herinnering in graniet en brons

Verbondenheid

Ontdek de majestueuze kracht van het Grafmonument Arend, een eerbetoon aan moed en vrijheid. Het gepolijste zwarte graniet, bekroond met een bronzen beeld van een adelaar, straalt een indrukwekkende verbondenheid uit met de symboliek van de adelaar als een symbool van kracht.

Betekenis en symboliek

De adelaar staat symbool voor moed, vrijheid en verheffing. Dit monument eert het leven van uw dierbare met een krachtige uitdrukking van deze waarden.

Persoonlijke Touch

Dit grafmonument past zich aan uw wensen aan. Onze toewijding komt naar voren tijdens een persoonlijk gesprek, waarin uw wensen voor het monument centraal staan. Samen brengen we een eerbetoon aan leven en nalatenschap.

Specificaties:

  • Materiaal: Indian Black graniet en brons
  • Afwerking: Gepolijst graniet en gepatineerd brons
  • Afmetingen: Op maat gemaakt

Wat zegt de ontwerper:

“De adelaar, koning van de lucht, belichaamt de essentie van kracht en vrijheid, en deze monumentale creatie viert dat.” – Simon Gerssen

Offerte aanvragen

Wij nodigen u uit om een offerte aan te vragen. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, en wij nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.

Veelgestelde Vragen

Heeft u vragen over het personaliseren van het monument of over het materiaal? Vind uw antwoorden in onze FAQ-sectie.

Zorgvuldige levering

Wij zorgen voor een respectvolle levering en plaatsing van het Grafmonument Arend, met aandacht voor detail en uw persoonlijke wensen.