Modern Grafmonument Balans, een ontwerp van Simon Gerssen voor Grafkunst.nl

Offerte aanvragen

7 + 0 = ?

Grafmonument Balans

Minimalistische herdenking in gepoedercoat staal.

Een modern grafmonument

Het Grafmonument Balans is een kunstwerk dat minimalistische schoonheid combineert met diepgaande symboliek. Dit eigentijdse monument bestaat uit twee strakke, wijnrood gepoedercoate H-balken die haaks op elkaar zijn geplaatst. Op de uitstekende korte legger lijkt een zwerfkei te balanceren, wat een krachtig symbool is voor evenwicht in het leven en de overgang naar het hiernamaals.

Symboliek van balans

De zwerfkei vertegenwoordigt stabiliteit en duurzaamheid, terwijl de H-balken de stevige basis van herinneringen symboliseren. De tekst, vakkundig gemaakt van aluminium in antracietkleur, biedt de mogelijkheid om de naam en levensdata van uw dierbare te vereeuwigen.

Een tijdloos monument

Dit grafmonument is bewust zonder traditionele zerk of omranding ontworpen, waardoor de nadruk ligt op de essentie van herinnering en balans. Het strakke ontwerp en de wijnrode kleur zorgen voor een eigentijdse uitstraling.

Specificaties:

  • Materiaal: Staal
  • Afwerking: Gepoedercoat
  • Afmetingen: Op maat gemaakt

Wat de ontwerper zegt:

“In de balans van het leven vinden we de kracht van herinnering.” – Simon Gerssen

Offerte aanvragen

Wij nodigen u uit om een offerte aan te vragen. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, en wij nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.

Veelgestelde Vragen

Heeft u vragen over het personaliseren van het monument of over het materiaal? Vind uw antwoorden in onze FAQ-sectie.

Zorgvuldige levering

We begrijpen het belang van zorgvuldigheid. Daarom zorgen wij voor een respectvolle en punctuele levering van het Grafmonument Balans.