Grafmonument Blokken is een ontwerp van Simon Gerssen voor Grafkunst.nl

Offerte aanvragen

3 + 1 = ?

Grafmonument Blokken

Indian Aurora is een warme granietsoort.

Een stevig fundament

Het Grafmonument Blokken biedt een solide basis voor herinnering en eerbetoon. Met een omranding en voetstuk van duurzaam Indian Aurora graniet, biedt het een rustgevende setting voor reflectie. De ruimte binnen de omranding nodigt uit tot het plaatsen van grind of beplanting, waardoor de natuurlijke elementen naadloos samenvloeien met het monument.

Symboliek in structuur

De letterplaat van het grafmonument is opgebouwd uit blokken, symbolisch gerangschikt in een verhouding van 3-2-1 van onder naar boven. Deze structuur vertegenwoordigt de gelaagdheid van het leven, met elk blok als een herinnering aan een uniek aspect van de persoon die wordt herdacht. De letterplaat, geplaatst bovenop het voetstuk, biedt een gepersonaliseerde ruimte voor het delen van herinneringen en eerbetoon.

Creëer een persoonlijk gedenkteken

Met het Grafmonument Blokken heeft u de mogelijkheid om een gepersonaliseerd gedenkteken te creëren dat recht doet aan de unieke persoonlijkheid van uw dierbare. De structuur van blokken en de ruimte voor tekst bieden een veelzijdige plek voor het vormgeven van een blijvende herinnering die de tand des tijds doorstaat.

Specificaties:

  • Materiaal: Indian Aurora graniet
  • Afwerking: Hoogglans gepolijst
  • Afmetingen: Op maat gemaakt

Neem contact op voor een persoonlijke offerte

Wij staan klaar om u te begeleiden bij het ontwerpen van een grafmonument dat recht doet aan de herinnering van uw dierbare. Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijke offerte en ontdek de mogelijkheden van het Grafmonument Blokken.

Veelgestelde Vragen

Heeft u vragen over het personaliseren van het monument of over het materiaal? Vind uw antwoorden in onze FAQ-sectie.

Met zorg en respect geplaatst

Wij garanderen een respectvolle levering en plaatsing van het Grafmonument Blokken, met aandacht voor detail en uw persoonlijke wensen.