Grafmonument Breuklijn is een ontwerp van Simon Gerssen voor Grafkunst.nl

Offerte aanvragen

5 + 1 = ?

Grafmonument Breuklijn

Een uniek symbool van verbondenheid.

Een symbolische breuklijn

Het Grafmonument Breuklijn eert de complexiteit van het leven met een zerk die een ruwe breuklijn vertoont bij het tuinperk. Gemaakt van Atlantice Beige kalksteen, symboliseert de breuk de ups en downs van het leven, terwijl het tuinperk een oase van groei en verandering vertegenwoordigt.

Authentieke materialen

De zerk en letterplaat, beiden vervaardigd uit Atlantice Beige kalksteen, bieden een rustieke uitstraling met een geribbelde structuur die de natuurlijke schoonheid van het gesteente benadrukt. Voor de letterplaat staat deels een roestvrijstalen plaat met een breuklijn, waardoor een visuele en symbolische connectie ontstaat tussen mens en natuur.

Tijdloos gedenkteken

Het Grafmonument Breuklijn is een tijdloos eerbetoon aan geliefden, waarbij de natuurlijke elementen samenkomen om de complexiteit en schoonheid van het leven te omarmen

Specificaties:

  • Materiaal: Atlantic Beige en RVS
  • Afwerking: Mat gezoet natuursteen en geslepen RVS
  • Afmetingen: Op maat gemaakt

Wat Klanten Zeggen

“Het is een mooie grafsteen geworden. De kiezelvorm gaat heel mooi op in de natuurlijke omgeving van de begraafplaats.” – Familie Z

Offerte aanvragen

Wij nodigen u uit om een offerte aan te vragen. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, en wij nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.

Veelgestelde Vragen

Heeft u vragen over het personaliseren van het monument of over het materiaal? Vind uw antwoorden in onze FAQ-sectie.

Met respect geleverd

Wij garanderen een respectvolle levering en plaatsing van het Grafmonument Breuklijn, met aandacht voor detail en uw persoonlijke wensen.