Grafmonument Bronzen Stier ontworpen door Simon Gerssen voor Grafkunst.nl

Offerte aanvragen

2 + 1 = ?

Grafmonument Bronzen Stier

Een krachtig symbool van standvastigheid en levenskracht.

Symboliek van Sterkte

Dit unieke grafmonument, de “Bronzen Stier”, combineert de duurzaamheid van Tan Brown graniet met de tijdloze kracht van brons. Het beeld van de stier, een klassiek symbool van onverzettelijkheid, geeft uitdrukking aan een leven vol passie en kracht.

Eeuwige Schoonheid

Met een sokkel en zerk van gepolijst Tan Brown graniet straalt dit monument een warme, aardse elegantie uit. Het gepolijste oppervlak weerspiegelt de hemel, wat een gevoel van oneindigheid brengt.

Persoonlijk en symbolisch

“De stier vertegenwoordigt een ontembare geest; dit monument eert de onvergankelijke indruk die iemand achterlaat,” aldus Simon Gerssen. De ruimte voor inscriptie op de sokkel biedt plaats voor persoonlijke woorden die de essentie van de overledene vastleggen.

Specificaties:

  • Materiaal: Tan Brown graniet en brons
  • Afwerking: Gepolijst graniet en gepatineerd brons
  • Afmetingen: Op maat gemaakt

Wat Klanten Zeggen

“Dat er alle tijd voor ons genomen werd heeft ons echt geholpen. Het proces van het uitzoeken van een steen vergt toch al de nodige kracht. Alle complimenten voor Grafkunst.nl.” – Anoniem

Offerte aanvragen

Wij nodigen u uit om een offerte aan te vragen. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, en wij nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.

Veelgestelde Vragen

Heeft u vragen over het personaliseren van het monument of over het materiaal? Vind uw antwoorden in onze FAQ-sectie.

Zorgvuldige realisatie

Wij zorgen voor een respectvolle realisatie en plaatsing van Grafmonument Bronzen Stier, met aandacht voor detail en precisie.