Grafmonument Connectie is een ontwerp van Simon Gerssen voor Grafkunst.nl

Offerte aanvragen

2 + 1 = ?

Grafmonument Connectie

Een tastbare verbintenis.

Een zichtbare verbinding

Het Grafmonument Connectie is een eerbetoon aan de banden die ons verbinden. Een solide zerk van gepolijst Indian Romantica graniet vormt de basis. Aan het hoofdeinde staan twee letterplaten in perfecte harmonie. De achterste, van gepolijst Indian Romantica graniet, symboliseert het verleden, terwijl de voorste, van geborsteld Indian Black graniet, het heden vertegenwoordigt. De ruw gehakte strook op de voorste letterplaat benadrukt de kracht van onze connecties, zelfs in uitdagende tijden.

Een duurzaam monument

Het gebruik van hoogwaardige materialen zoals Indian Romantica graniet en Indian Black graniet garandeert duurzaamheid en esthetische pracht door de jaren heen. De gepolijste afwerking van het graniet zorgt voor een tijdloze uitstraling, terwijl de geborstelde details een gevoel van warmte en authenticiteit toevoegen.

Een persoonlijk teken

Het Grafmonument Connectie biedt de mogelijkheid om een persoonlijk tintje toe te voegen aan het gedenkteken. De letterplaten kunnen worden gegraveerd met een speciale boodschap of symbolen die de unieke band met de overledene benadrukken.

Specificaties:

  • Materiaal: Indian Romantica graniet en Indian Black graniet
  • Afwerking: Hoogglans gepolijst, mat geborsteld en ruw gehakt
  • Afmetingen: Op maat gemaakt

Neem contact op voor een persoonlijke creatie

Ons toegewijde team staat klaar om u te begeleiden bij het creëren van een blijvende herinnering aan uw dierbare. Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijke creatie die recht doet aan de unieke connectie die u deelt.

Offerte aanvragen

Wij nodigen u uit om een offerte aan te vragen. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, en wij nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.

Veelgestelde Vragen

Heeft u vragen over het personaliseren van het monument of over het materiaal? Vind uw antwoorden in onze FAQ-sectie.

Met zorg en respect geplaatst

Wij garanderen een respectvolle levering en plaatsing van het Grafmonument Connectie, met aandacht voor detail en uw persoonlijke wensen.