Grafmonument Cortenstaal Kiezel

Offerte aanvragen

3 + 5 = ?

Grafmonument Cortenstaal Kiezel

Eenvoud in natuur

Een Eerbetoon in eenvoud

Een eerbetoon aan de eenvoud en natuurlijke schoonheid, het Grafmonument Cortenstaal Kiezel omarmt de essentie van sereniteit. Een subtiel ovale kiezel van cortenstaal rust op een bed van grind, omgeven door een geborstelde ovale omranding van zwart graniet.

Duurzaam en Tijdloosheid

Het cortenstaal staat bekend om zijn duurzaamheid en natuurlijke veroudering, terwijl het zwart graniet een blijvende elegantie biedt. Dit monument is een ode aan de cyclus van de natuur en de eeuwige rust die het vertegenwoordigt.

Een persoonlijke reflectie

Elke kiezel draagt een uniek verhaal, een symbolische herinnering aan de geliefde. De ovale omranding biedt een donker kader, waardoor de kiezel nog meer tot zijn recht komt.

Specificaties:

  • Materiaal: Indian Black graniet en cortenstaal
  • Afwerking: Geborstelde granietafwerking en natuurruw cortenstaal
  • Afmetingen: Op maat gemaakt

Wat de ontwerper zegt:

“In de eenvoud van dit monument weerklinkt de diepte van herinnering en de tijdloze kracht van verbondenheid.” – Simon Gerssen

Offerte aanvragen

Wij nodigen u uit om een offerte aan te vragen. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, en wij nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.

Veelgestelde Vragen

Heeft u vragen over het personaliseren van het monument of over het materiaal? Vind uw antwoorden in onze FAQ-sectie.

Zorgvuldige levering

We begrijpen het belang van zorgvuldigheid. Daarom zorgen wij voor een respectvolle en punctuele levering van het Grafmonument Cortenstaal Kiezel”.