Grafmonument Cortenstaal Vlinder ontworpen door Simon Gerssen voor Grafkunst.nl

Offerte aanvragen

2 + 1 = ?

Grafmonument Cortenstaal Vlinder

“Een vlucht naar oneindigheid; dit monument symboliseert de ziel die opstijgt naar de hemel” – Simon Gerssen

Innovatief Afscheid

Ontdek de diepe betekenis achter het Grafmonument Cortenstaal Vlinder, zorgvuldig gecreëerd door Simon Gerssen. De twee scherven van Belgisch hardsteen staan als stille wachters van herinnering, waarbij de vlinder van cortenstaal een tijdloze dans met het verleden uitvoert.

Duurzame herinnering

Met aandacht voor onze planeet, draagt dit monument een ‘small footprint’ door het gebruik van lokaal geproduceerd cortenstaal en Belgisch hardsteen. Het onderhoudsarme ontwerp verzekert een blijvende eerbetoon door de jaren heen.

Een levendig perk

Binnen de cortenstalen omranding kan een tuinperk aangelegd worden, wat het graf een levendig karakter geeft en ruimte biedt voor persoonlijke invulling.

Specificaties:

  • Materiaal: Cortenstaal en Belgisch hardsteen
  • Afwerking: Cortenstaal met natuurlijk oppervlak, hardsteen met geschuurd oppervlak en gebeitelde zijkant
  • Afmetingen: Op maat gemaakt

Wat Klanten Zeggen

“De symboliek van het monument hebben mij enorm geraakt. Het is meer dan een grafmonument; het is een kunstwerk dat het verhaal van mijn pa vertelt.” – Johan K. uit Den Haag

Offerte aanvragen

Wij nodigen u uit om een offerte aan te vragen. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, en wij nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.

Veelgestelde Vragen

Heeft u vragen over het personaliseren van het monument of over het materiaal? Vind uw antwoorden in onze FAQ-sectie.

Zorgvuldige levering

We begrijpen het belang van zorgvuldigheid. Daarom zorgen wij voor een respectvolle en punctuele levering van het Grafmonument Cortenstaal Vlinder.