Grafmonument Cortenstaal Zuil ontworpen door Simon Gerssen voor Grafkunst.nl

Offerte aanvragen

6 + 1 = ?

Grafmonument Cortenstaal Zuil

Een tijdloos symbool van duurzaamheid en herinnering.

Strak en Duurzaam Ontwerp

Het Grafmonument Cortenstaal Zuil combineert de robuuste uitstraling van cortenstaal met de natuurlijke elegantie van Belgisch hardsteen. Dit monument benadrukt de kracht van eenvoud en de waarde van lokale materialen, met cortenstaal geproduceerd in Nederland en hardsteen gewonnen uit Belgische groeves.

Milieubewuste keuze

Met een focus op duurzaamheid en een kleine ecologische voetafdruk is dit grafmonument een verantwoorde keuze. De materialen zijn niet alleen duurzaam, maar ook volledig recyclebaar, wat bijdraagt aan een groenere toekomst.

Stylistisch statement

De strakke lijnen en de unieke textuur van de cortenstaal zuil geven een moderne draai aan traditionele herdenkingsmonumenten. Het Belgisch hardsteen biedt een solide en egale zerk, die schuin afloopt, dit zorgt naast design voor afvoer van regenwater.

Specificaties:

  • Materiaal: Belgisch hardsteen en cortenstaal
  • Afwerking: Matte geschuurd hardsteen en cortenstaal met natuurlijk oppervlak
  • Afmetingen: Op maat gemaakt

Wat Klanten Zeggen

“Wij zochten een grafsteen die minder belastend is voor onze planeet. Simon Gerssen van Grafkunst.nl heeft ons daar geweldig bij geholpen” – Jan W.

Offerte aanvragen

Wij nodigen u uit om een offerte aan te vragen. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, en wij nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.

Veelgestelde Vragen

Heeft u vragen over het personaliseren van het monument of over het materiaal? Vind uw antwoorden in onze FAQ-sectie.

Zorgvuldige levering

We begrijpen het belang van zorgvuldigheid. Daarom zorgen wij voor een respectvolle en punctuele levering van het grafmonument Cortenstaal Zuil.

Designer’s Visie:

“Met dit ontwerp wilde ik een brug slaan tussen natuurlijke elegantie en industriële kracht, waarbij de tijdloze schoonheid van de materialen voor zich spreekt.” – Simon Gerssen