Grafmonument Delfts Blauw Hart is een ontwerp van Simon Gerssen voor Grafkunst.nl

Offerte aanvragen

2 + 2 = ?

Grafmonument Delfts Blauw Hart

Klassiek grafmonument in een moderne uitvoering.

Een ode aan traditie

Het Grafmonument Delfts Blauw Hart eert de rijke traditie van Delfts blauw aardewerk. De omranding en het voetstuk, vervaardigd uit gepolijst zwart graniet, bieden een solide basis voor het eerbetoon aan geliefden.

Een hartverwarmend accent

Het hart van dit monument wordt gevormd door de letterplaat van Grigio Cristallo graniet, met zijn halfronde bovenkant en een hartvormige sparing. Hierin schittert een glasplaat met een mooie Delfts blauwe print, een symbolische weergave van liefde die voor altijd voortduurt.

Een tijdloos gedenkteken

Met zijn harmonieuze combinatie van materialen en symboliek dient het Grafmonument Delfts Blauw Hart als een tijdloos gedenkteken, een plek waar geliefden worden geëerd en herinneringen worden gekoesterd voor de eeuwigheid.

Specificaties:

  • Materiaal: Zwart graniet, Grigio Cristallo graniet en glas
  • Afwerking: Gepolijst graniet en Full Color print glas
  • Afmetingen: Op maat gemaakt

Offerte aanvragen

Wij nodigen u uit om een offerte aan te vragen. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, en wij nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.

Veelgestelde Vragen

Heeft u vragen over het personaliseren van het monument of over het materiaal? Vind uw antwoorden in onze FAQ-sectie.

Met zorg en respect geplaatst

Wij garanderen een respectvolle levering en plaatsing van het Grafmonument Delfts Blauw Hart, met aandacht voor detail en uw persoonlijke wensen.