Offerte aanvragen

2 + 2 = ?

Grafmonument Eeuwige Balans

Een unieke samenkomst van duurzaamheid en symboliek

Een Eerbetoon in Balans

Ontdek de symbolische kracht van het grafmonument “Eeuwige Balans“, ontworpen door Simon Gerssen. Dit kunstwerk, bestaande uit Indian Black graniet en wijnrood gepoedercoat staal, symboliseert de delicate balans van het leven en de onuitwisbare indruk die onze dierbaren achterlaten.

Duurzaam en Weerbestendig

Het gebruik van Indian Black graniet in een Leather Finish afwerking garandeert niet alleen een lange levensduur, maar ook een uitzonderlijke weerbestendigheid. “De stalen balken in wijnrood bieden een warme, gepassioneerde aanblik die contrasteert en tegelijkertijd complementeert met het stoere graniet,” legt ontwerper Simon Gerssen uit.

Persoonlijke Touch

Dit grafmonument past zich aan uw wensen aan. Onze toewijding komt naar voren tijdens een persoonlijk gesprek, waarin uw wensen voor het monument centraal staan. Samen brengen we een eerbetoon aan leven en nalatenschap.

Specificaties:

  • Materiaal: Indian Black graniet met Leather Finish en wijnrood gepoedercoat staal
  • Afwerking: Matte granietafwerking en gepoedercoat staal
  • Afmetingen: Op maat gemaakt

Wat Klanten Zeggen

“De symboliek van het monument hebben mij enorm geraakt. Het is meer dan een grafmonument; het is een kunstwerk dat het verhaal van mijn pa vertelt.” – Johan K. uit Den Haag

Offerte aanvragen

Wij nodigen u uit om een offerte aan te vragen. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, en wij nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.

Veelgestelde Vragen

Heeft u vragen over het personaliseren van het monument of over het materiaal? Vind uw antwoorden in onze FAQ-sectie.

Zorgvuldige levering

We begrijpen het belang van zorgvuldigheid. Daarom zorgen wij voor een respectvolle en punctuele levering van het grafmonument “Eeuwige Balans“.