Grafmonument Eeuwige Vrede is een ontwerp van Simon Gerssen voor Grafkunst.nl

Offerte aanvragen

6 + 1 = ?

Grafmonument Eeuwige Vrede

Vredesduif geschilderd in heldere kleuren.

Symbool van rust en vrede

Het Glasmonument Eeuwige Vrede belichaamt rust en sereniteit, gegoten in een tijdloos ontwerp. De combinatie van mat gezoet Belgisch Hardsteen en geborsteld White Onyx creëert een harmonieuze uitstraling die de ziel raakt. Dit monument dient als een stille herinnering aan geliefden, waar vrede en liefde voor altijd voortleven.

Ontwerp en materialen

Dit monument bestaat uit twee delen: één gemaakt van mat gezoet Belgisch Hardsteen en het andere van geborsteld White Onyx. Aan het hoofdeinde prijkt een kleinere letterplaat van Belgisch Hardsteen naast een grotere glasplaat, gespiegeld van vorm maar groter van omvang. De glasplaat is verrijkt met een full color print van een vredesduif die bijna landt op een uitgestoken hand, met een serene blauwe hemel en de warme zon op de achtergrond.

Symboliek en betekenis

Dit monument draagt diepe symboliek met zich mee. Het staat symbool voor eeuwige vrede, een tijdloze herinnering aan liefde en respect. De vredesduif, zwevend in een blauwe hemel, belichaamt hoop, harmonie en vreedzaamheid. Het monument nodigt uit tot reflectie en biedt troost aan hen die een dierbare hebben verloren.

Specificaties:

  • Materiaal: Belgisch Hardsteen, White Onyx en glas
  • Afwerking: Mat gezoet hardsteen, geborsteld White Onyx en full color geprint glas
  • Afmetingen: Op maat gemaakt

Een persoonlijk gedenkteken

Laat het Glasmonument Eeuwige Vrede een persoonlijk gedenkteken zijn voor uw dierbare. Onze vakmensen staan klaar om u te helpen bij het personaliseren van dit monument, zodat het perfect aansluit bij uw wensen en de herinnering aan uw geliefde.

Veelgestelde Vragen

Heeft u vragen over het personaliseren van het monument of over het materiaal? Vind uw antwoorden in onze FAQ-sectie.

Met zorg en respect geplaatst

Wij garanderen een respectvolle levering en plaatsing van het Glasmonument Eeuwige Vrede, met aandacht voor detail en uw persoonlijke wensen.