Grafmonument Fragmenten is een ontwerp van Simon Gerssen voor Grafkunst.nl

Offerte aanvragen

4 + 0 = ?

Grafmonument Fragmenten

Een verhaal van verbondenheid.

Een tastbare herinnering

Het Grafmonument Fragmenten belichaamt de complexiteit van herinneringen. De omranding van cortenstaal symboliseert de veerkracht van de tijd, terwijl de drie stalen letterplaten achter elkaar een verhaal vertellen dat niet kan worden verbroken. De combinatie van cortenstaal en geslepen RVS weerspiegelt de contrasten in het leven – de ruwe schoonheid van herinneringen en de glans van eeuwige verbondenheid.

Symboliek in elk detail

De afwisseling van cortenstaal en geslepen RVS in de letterplaten vertegenwoordigt de diversiteit van herinneringen en ervaringen die samenkomen om een leven te vormen. De ruimte binnen de omranding biedt de mogelijkheid om de herinnering te versterken met persoonlijke accenten zoals grind of beplanting, waardoor het monument een levendige uitdrukking wordt van de liefde en verbondenheid die voor altijd voortleeft.

Een eeuwigdurend verhaal

Het Grafmonument Fragmenten is meer dan alleen een grafsteen; het is een symbool van de diepgaande impact die een leven heeft op degenen die het hebben gekend. Met zorgvuldig vervaardigde details en een tijdloos ontwerp biedt dit monument een blijvende herinnering aan geliefden die voor altijd in ons hart zullen voortleven.

Specificaties:

  • Materiaal: Cortenstaal en RVS
  • Afwerking: Natuurlijk geoxideerd oppervlak / Geslepen
  • Afmetingen: Op maat gemaakt

Offerte aanvragen

Wij nodigen u uit om een offerte aan te vragen. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, en wij nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.

Veelgestelde Vragen

Heeft u vragen over het personaliseren van het monument of over het materiaal? Vind uw antwoorden in onze FAQ-sectie.

Met zorg en respect geplaatst

Wij verzekeren een respectvolle levering en plaatsing van het Grafmonument Fragmenten, met aandacht voor detail en uw persoonlijke wensen.