Grafmonument Geborgenheid is een ontwerp van Simon Gerssen voor Grafkunst.nl

Offerte aanvragen

0 + 2 = ?

Grafmonument Geborgenheid

Een troostende rustplaats.

Een veilige haven

Het Grafmonument Geborgenheid biedt een rustige en beschermde omgeving om te gedenken en te reflecteren. Het ontwerp straalt een gevoel van geborgenheid uit, waar geliefden samenkomen om troost te vinden in hun herinneringen.

Ontwerp en symboliek

Dit monument bestaat uit een zerk van cortenstaal, dat bekend staat om zijn warme en roestachtige uitstraling. Binnen de omranding is er ruimte voor grind of beplanting, waardoor een serene en vredige sfeer ontstaat. Aan het hoofdeinde zijn twee tekstplaten geplaatst, zorgvuldig ontworpen om een gevoel van geborgenheid en troost op te roepen. De buiging, positie en vorm van deze platen zijn nauwkeurig gekozen om de nabestaanden te omarmen en hen een gevoel van troost te bieden.

Een plaats van troost en herinnering

Het Grafmonument Geborgenheid dient als een toevluchtsoord voor degenen die hun geliefden willen herdenken en eren. Het is een plek waar herinneringen worden gekoesterd en gedeeld, en waar de liefde die eeuwig blijft branden, wordt gevierd.

Specificaties:

  • Materiaal: Cortenstaal
  • Afwerking: Natuurlijk geoxideerd oppervlak
  • Afmetingen: Op maat gemaakt

Een tastbare uitdrukking van liefde

Het Grafmonument Geborgenheid biedt een tastbare uitdrukking van liefde en verbondenheid, waar geliefden elkaar kunnen vinden in hun gezamenlijke herinneringen. Neem contact met ons op voor meer informatie over dit ontwerp.

Offerte aanvragen

Wij nodigen u uit om een offerte aan te vragen. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, en wij nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.

Veelgestelde Vragen

Heeft u vragen over het personaliseren van het monument of over het materiaal? Vind uw antwoorden in onze FAQ-sectie.

Met zorg en respect geplaatst

Wij garanderen een respectvolle levering en plaatsing van het Grafmonument Geborgenheid, met aandacht voor detail en uw persoonlijke wensen.