Grafmonument Gracieus is een ontwerp van Simon Gerssen voor Grafkunst.nl

Offerte aanvragen

5 + 2 = ?

Grafmonument Gracieus

Een elegante herinnering.

Verfijnde schoonheid

Laat je inspireren door Grafmonument Gracieus. De schuin aflopende zerk van geborsteld zwart graniet biedt een ingetogen en tegelijkertijd majestueus karakter. Aan het hoofdeinde staat een U-vormige dubbele cilindrische sokkel van gepolijst White Onyx, waarop een gracieuze danseres van brons haar verhaal vertelt.

Symboliek van beweging

De danseres symboliseert de beweging van het leven, elegant en gracieus. Haar aanwezigheid op het grafmonument brengt een gevoel van harmonie en sereniteit, als een tijdloze herinnering aan de geliefde die wordt geëerd.

Maatwerk en personalisatie

Grafmonument Gracieus biedt ruimte voor persoonlijke accenten en inscripties. Onze vakmensen staan klaar om uw unieke visie tot leven te brengen, met aandacht voor detail en vakmanschap.

Specificaties:

  • Materiaal: Zwart graniet, White onyx en brons
  • Afwerking: Mat geborsteld, hoogglans gepolijst en gepatineerd
  • Afmetingen: Op maat gemaakt

Offerte aanvragen

Wij nodigen u uit om een offerte aan te vragen. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, en wij nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.

Veelgestelde Vragen

Heeft u vragen over het personaliseren van het monument of over het materiaal? Vind uw antwoorden in onze FAQ-sectie.

Met zorg en respect geplaatst

Wij garanderen een respectvolle levering en plaatsing van het Grafmonument Gracieus, met aandacht voor detail en uw persoonlijke wensen.