Grafmonument Hardsteen Cirkels ontworpen door Simon Gerssen voor Grafkunst.nl

Offerte aanvragen

1 + 7 = ?

Grafmonument Hardsteen Cirkels

Een harmonieuze ode aan het leven, gevat in cirkelvormige elegantie.

Natuurlijke eenvoud

Ontdek de pure schoonheid van Belgisch Hardsteen, kunstzinnig samengebracht in het design van Grafmonument Hardsteen Cirkels. Dit a-typische monument breekt met de conventie en omarmt de natuurlijke vorm van cirkels, wat een gevoel van oneindigheid en verbinding uitstraalt.

Authentieke materialen

Gemaakt van authentiek Belgisch Hardsteen, bekend om zijn duurzaamheid en tijdloze uitstraling, samen met een pronkstuk van Calacatta Viola; de marmeren bol – een materiaal gewaardeerd om zijn unieke aderpatroon en luxueuze uitstraling.

Een persoonlijk kunstwerk

“De cirkel staat centraal in mijn ontwerpen als symbool voor oneindigheid; elk monument is een tijdloze viering van herinneringen.” – Simon Gerssen

Specificaties:

  • Materiaal: Belgisch Hardsteen en Calacatta Viola
  • Afwerking: Mat geschuurd hardsteen en mat gezoet Calacatta Viola
  • Afmetingen: Op maat gemaakt

Wat Klanten Zeggen

“De cirkels brengen een zachte, natuurlijke sfeer op de laatste rustplaats; het geeft ons troost en kracht.” – Janneke M.

Offerte aanvragen

Wij nodigen u uit om een offerte aan te vragen. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, en wij nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.

Veelgestelde Vragen

Heeft u vragen over het personaliseren van het monument of over het materiaal? Vind uw antwoorden in onze FAQ-sectie.

Zorgvuldige levering

We begrijpen het belang van zorgvuldigheid. Daarom zorgen wij voor een respectvolle en punctuele levering van het Grafmonument Hardsteen Cirkels.