Grafmonument Hart; een ontwerp van Simon Gerssen voor Grafkunst.nl

Offerte aanvragen

0 + 2 = ?

Grafmonument Hart

Een eerbetoon aan liefde en herinnering

Een symbool van eeuwige liefde

Ervaar de duurzame schoonheid en het symbolisme van het Grafmonument Hart, zorgvuldig vervaardigd uit het fijnste Orion Blue graniet. Dit monument staat als een tijdloze herinnering aan de onbreekbare banden van liefde.

Duurzaam en Weerbestendig

Het gepolijste Orion Blue graniet biedt niet alleen een schitterende uitstraling maar garandeert ook weerbestendigheid en onderhoudsgemak. Het gesteente, bekend om zijn diepe, kosmische kleuren, is zowel robuust als verfijnd – een waardige keuze voor een laatste rustplaats.

Persoonlijke Touch

Meer dan een grafsteen, het Grafmonument Hart dient als een canvas voor persoonlijke boodschappen en inscripties, waarmee de essentie van de geliefde voor altijd wordt vastgelegd. “In elke lijn en curve heb ik gezocht naar de zuiverheid van emotie. Dit hart is meer dan graniet; het is liefde, gebeiteld in steen.” – Simon Gerssen

Specificaties:

  • Materiaal: Orion Blue graniet
  • Afwerking: Hoogglans gepolijst
  • Afmetingen: Op maat gemaakt

Wat Klanten Zeggen

“Ik was direct geraakt door de eenvoud en puurheid van de grafsteen. Het is zacht en krachtig tegelijk.” – Maria V.

Offerte aanvragen

Wij nodigen u uit om een offerte aan te vragen. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, en wij nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.

Veelgestelde Vragen

Heeft u vragen over het personaliseren van het monument of over het materiaal? Vind uw antwoorden in onze FAQ-sectie.

Zorgvuldige levering

Grafmonument Hart wordt met de grootst mogelijke zorg geleverd en geplaatst, met respect voor uw wensen en aandacht voor detail.