Graf,monument Kruis antraciet glas

Offerte aanvragen

3 + 5 = ?

Grafmonument Kruis antraciet glas

Tijdloze Herinnering in Glas en Steen

Stilte en reflectie

Ervaar de stilte en reflectie die het Grafmonument Kruis van Antraciet Glas uitstraalt. Ontworpen door Simon Gerssen, combineert dit monument traditionele waarden met een modern ontwerp. Het transparantie glazen kruis staat centraal in dit monument, omgeven door de diepe tinten van antraciet, die zowel sterkte als elegantie uitdrukken.

Duurzaam en Weerbestendig

Het gebruik van antraciet gekleurd glas en hoogwaardige materialen zorgt voor een onderhoudsarm grafmonument dat bestand is tegen de elementen en de tijd.

Persoonlijke Touch

Dit grafmonument biedt ruimte voor persoonlijke inscripties, zodat u een unieke herinnering kunt creëren die de essentie van uw geliefde weerspiegelt.

“In het reflecterende glas zien we niet alleen onszelf, maar ook de echo van de liefde die we delen,” zegt Simon Gerssen.

Specificaties:

  • Materiaal: Indian Black graniet en antraciet glas
  • Afwerking: Gepolijst graniet en transparant glas
  • Afmetingen: Op maat gemaakt

Offerte aanvragen

Wij nodigen u uit om een offerte aan te vragen. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, en wij nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.

Veelgestelde Vragen

Heeft u vragen over het personaliseren van het monument of over het materiaal? Vind uw antwoorden in onze FAQ-sectie.

Zorgvuldige levering

We begrijpen het belang van zorgvuldigheid. Daarom zorgen wij voor een respectvolle en punctuele levering van het Grafmonument Kruis van antraciet glas.