Grafmonument Lichtbundel

Offerte aanvragen

1 + 0 = ?

Grafmonument Lichtbundel

Een Stralend Symbool van Herinnering

Een innovatief ontwerp

Het Grafmonument Lichtbundel combineert robuuste materialen met een symbolische uitdrukking. Een zwevende zerk van cortenstaal vormt de basis, aan het hoofdeinde drie staande cortenstaal stroken. Achter deze elementen bevindt zich een rechthoekige steen van Atlantic Beige kalksteen. Deze opstelling creëert een effect, waarbij het lijkt alsof een stralende lichtbundel doorbreekt vanuit het kalksteen, geprojecteerd in een grindbed in de zerk.

Een tastbare uiting van herinnering

Deze unieke structuur nodigt uit tot contemplatie en herdenking. Het samenspel van materialen symboliseert de doorbraak van licht en hoop, terwijl het grindbed in de zerk een rustgevende ambiance creëert. Het Grafmonument Lichtbundel biedt een blijvende plek van reflectie en herinnering, waar geliefden kunnen worden geëerd en gekoesterd.

Specifiek gemaakt voor u

Elk aspect van dit monument kan worden aangepast aan uw specifieke wensen en behoeften. Van de afmetingen tot de gravures en inscripties, wij streven ernaar om een gedenkwaardig monument te creëren dat recht doet aan de persoonlijkheid en het leven van uw dierbare.

Specificaties:

  • Materiaal: Cortenstaal en Atlantic Beige
  • Afwerking: Natuurlijk oppervlak en gezoet
  • Afmetingen: Op maat gemaakt

Offerte aanvragen

Wij nodigen u uit om een offerte aan te vragen. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, en wij nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.

Veelgestelde Vragen

Heeft u vragen over het personaliseren van het monument of over het materiaal? Vind uw antwoorden in onze FAQ-sectie.

Met zorg en respect geplaatst

Wij garanderen een zorgvuldige en respectvolle levering en plaatsing van het Grafmonument Lichtbundel, met aandacht voor elk detail en uw individuele wensen.