Grafmonument Liefdeshart is een ontwerp van Simon Gerssen voor Grafkunst.nl

Offerte aanvragen

0 + 2 = ?

Grafmonument Liefdeshart

Een teken van verbondenheid.

Een teken van liefde

De rechthoekige vormen van cortenstaal vormen een harmonieus geheel, waarbij het uitgesneden hart op de middelste plaat de diepe band tussen geliefden belichaamt. De cortenstalen omranding biedt een subtiele maar krachtige omlijsting, terwijl binnenin ruimte is voor grind of tuinaarde, als een levendige herinnering aan groei en vernieuwing.

Duurzaamheid en Symboliek

Het cortenstaal staat niet alleen bekend om zijn duurzaamheid en weerbestendigheid, maar symboliseert ook de kracht van liefde die de tand des tijds doorstaat. De robuuste uitstraling van het materiaal contrasteert prachtig met het tere hartje, waardoor een evenwichtige en betekenisvolle rustplaats ontstaat.

Een quote van de ontwerper:

“Met het Grafmonument Liefdeshart wilden we een tijdloos symbool creëren dat de diepe verbondenheid tussen geliefden weerspiegelt, een plek van troost en liefde die eeuwig blijft branden.” – Simon Gerssen

Specificaties:

  • Materiaal: Cortenstaal
  • Afwerking: Natuurlijk (roestig) patina
  • Afmetingen: Op maat gemaakt

Wat Klanten Zeggen

“Wij zochten een eenvoudig grafmonument met symboliek, we vonden dit in grafmonument liefdeshart” – Familie De Boer

Offerte aanvragen

Wij nodigen u uit om een offerte aan te vragen. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, en wij nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.

Veelgestelde Vragen

Heeft u vragen over het personaliseren van het monument of over het materiaal? Vind uw antwoorden in onze FAQ-sectie.

Met zorg en respect geplaatst

Wij garanderen een respectvolle levering en plaatsing van het Grafmonument Liefdeshart, met aandacht voor detail en zorgvuldigheid.