Grafmonument Liefdesvuur is een ontwerp van Simon Gerssen voor Grafkunst.nl

Offerte aanvragen

4 + 0 = ?

Grafmonument Liefdesvuur

De natuurlijke schoonheid van cortenstaal, vertaald in een modern vormgegeven grafmonument.

Een vuur van eeuwige liefde

Het Grafmonument Liefdesvuur straalt een warme gloed uit van eeuwige liefde en verbondenheid. De zerk, vakkundig vervaardigd uit cortenstaal, biedt een solide basis voor dit bijzondere eerbetoon. Aan het hoofdeinde pronkt een tuinperk, waarin een prachtig vormgegeven cortenstaal vlam oprijst, symbool staand voor de vurige passie en liefde die blijven branden, zelfs na het fysieke afscheid.

Modern en abstract ontwerp

Het grafmonument omarmt een eigentijds ontwerp, waarbij de vlam wordt gepresenteerd als een abstracte en moderne kunstuiting. De strakke lijnen en vloeiende vormen creëren een harmonieus geheel dat de tijdloze aard van liefde en verbondenheid benadrukt.

Een persoonlijke uiting van liefde

Het Grafmonument Liefdesvuur biedt nabestaanden de mogelijkheid om een persoonlijke touch toe te voegen aan het herdenkingsproces. Het tuinperk rondom de vlam kan worden ingericht met persoonlijke elementen zoals bloemen, planten of symbolische voorwerpen, waardoor het een intieme en betekenisvolle herdenkingsplek wordt.

Specificaties:

  • Materiaal: Cortenstaal
  • Afwerking: Natuurlijk geoxideerd oppervlak
  • Afmetingen: Op maat gemaakt

Offerte aanvragen

Wij nodigen u uit om een offerte aan te vragen. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, en wij nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.

Veelgestelde Vragen

Heeft u vragen over het personaliseren van het monument of over het materiaal? Vind uw antwoorden in onze FAQ-sectie.

Met zorg en respect geplaatst

Wij verzekeren een respectvolle levering en plaatsing op de begraafplaats van het Grafmonument Liefdesvuur, met aandacht voor detail en uw persoonlijke wensen.