Grafmonument Loslaten ontworpen door Simon Gerssen voor Grafkunst.nl

Offerte aanvragen

2 + 5 = ?

Grafmonument Loslaten

Een monument dat spreekt van afscheid en herinnering.

Elegantie in afscheid

Ervaar de serene schoonheid van het grafmonument “Loslaten”, met zorg vormgegeven door vakmensen. De harmonieuze combinatie van gepolijst Steel Grey graniet en het contrast van het gepolijste zwarte graniet symboliseert de overgang van het loslaten naar herinnering.

Duurzaamheid en verfijning

De duurzame materialen – Steel Grey graniet voor de letter- en dekplaat, en zwart graniet voor het voetstuk en de omranding – zorgen voor een tijdloze uitstraling en weerbestendigheid. Het toegevoegde RVS ornament biedt een moderne touch en staat voor de onbreekbare band die blijft bestaan.

Persoonlijk monument

“Loslaten” is meer dan een grafmonument; het is een persoonlijke gedenkplek waar ruimte is voor inscripties en symbolen die het leven van de overledene weerspiegelen.

Specificaties:

  • Materiaal: Indian Black graniet, Steel Grey graniet en RVS
  • Afwerking: Gepolijst graniet en geslepen RVS
  • Afmetingen: Op maat gemaakt

Wat Klanten Zeggen

“Ik heb troost gevonden in de grafsteen. Alles is volgens afspraak uitgevoerd, dus wij bevelen Grafkunst.nl van harte aan.” – Saskia B.

Offerte aanvragen

Wij nodigen u uit om een offerte aan te vragen. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, en wij nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.

Veelgestelde Vragen

Heeft u vragen over het personaliseren van het monument of over het materiaal? Vind uw antwoorden in onze FAQ-sectie.

Zorgvuldige levering

We begrijpen het belang van zorgvuldigheid. Daarom zorgen wij voor een respectvolle en punctuele levering van grafmonumentLoslaten“.