Grafmonument Meerpalen is een ontwerp van Simon Gerssen voor Grafkunst.nl

Offerte aanvragen

7 + 1 = ?

Grafmonument Meerpalen

Een Tijdloos anker van Herinnering.

Een symbolische verbinding

Bekijk Grafmonument Meerpalen, een eerbetoon aan het leven en de eeuwige banden die ons verbinden. De zerk van hoogglans gepolijst zwart graniet biedt een solide basis, met een ruitvormige sparing die uitnodigt tot het plaatsen van grind of een tuintje. Op deze zerk rusten twee gedraaide meerpalen, vervaardigd uit zwart gepolijst graniet en gepolijst White Onyx. De combinatie van materialen symboliseert de diepte van onze verbondenheid, terwijl het ontwerp een blijvende herinnering creëert aan geliefden die de horizon hebben verlaten.

Tastbare tijdloosheid

Dit monument belichaamt de tijdloze elegantie van hoogwaardige materialen. Het hoogglans gepolijste zwart graniet straalt kracht uit, terwijl de gedraaide meerpalen een gevoel van beweging en continuïteit toevoegen. De subtiele glans van het White Onyx accentueert de verfijning van het ontwerp en biedt een helder contrast dat de aandacht trekt.

Een persoonlijk gedenkteken

Het Grafmonument Meerpalen is meer dan alleen een grafsteen; het is een symbool van verbondenheid en liefde dat de essentie van de overledene weerspiegelt. De mogelijkheid om de ruimte rondom de meerpalen te vullen met persoonlijke elementen zoals grind of een tuintje biedt een unieke gelegenheid om een persoonlijk tintje toe te voegen aan deze blijvende herdenkingsplek.

Specificaties:

  • Materiaal: Zwart graniet en White Onyx
  • Afwerking: Hoogglans gepolijst
  • Afmetingen: Op maat gemaakt

Wat Klanten Zeggen

“Bedankt voor de goede begeleiding, het grafmonument is precies zo geworden als van te voren gehoopt” – Robert

Offerte aanvragen

Wij nodigen u uit om een offerte aan te vragen. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, en wij nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.

Veelgestelde Vragen

Heeft u vragen over het personaliseren van het monument of over het materiaal? Vind uw antwoorden in onze FAQ-sectie.

Met zorg en respect geplaatst

Wij verzekeren een respectvolle levering en plaatsing van het Grafmonument Meerpalen, met aandacht voor detail en uw persoonlijke wensen.