Grafmonument Oneindig is een ontwerp van Simon Gerssen voor Grafkunst.nl

Offerte aanvragen

1 + 3 = ?

Grafmonument Oneindig

Een eenvoudig grafmonument in roodbruine tinten.

Eenvoudig en warm

Het Grafmonument Oneindig omarmt de essentie van eenvoud en symboliek, waarbij de natuurlijke elementen samensmelten tot een tijdloos eerbetoon aan uw dierbare.

Eenvoud en symboliek

Het Grafmonument Oneindig belichaamt de eenvoud van het leven en de oneindigheid van de herinneringen die voortleven na het afscheid. De minimalistische omranding van cortenstaal biedt een ingetogen kader voor de natuurlijke schoonheid van het graniet, terwijl de onvolmaakte cirkel symboliseert dat herinneringen nooit volledig zijn, maar altijd blijven bestaan.

Flexibiliteit en natuurlijke schoonheid

Binnen de omranding is er ruimte voor persoonlijke invulling, of het nu gaat om een rustgevende grindbedekking of levendige beplanting. De keuze is aan u om een sfeer van sereniteit en verbondenheid te creëren die past bij de persoonlijkheid van uw dierbare.

Specificaties:

  • Materiaal: Cortenstaal en Indian Romantica graniet
  • Afwerking: Natuurlijk geoxideerd, hoogglans gepolijst en ruw gekapt
  • Afmetingen: Op maat gemaakt

Contrast in textuur

Het granieten hoofdeinde vormt het centrale element van het monument, met een contrastrijke textuur die het oog en de ziel aanspreekt. Het hoogglans gepolijste oppervlak weerspiegelt het licht en symboliseert de heldere herinneringen, terwijl de ruw gekapte buiten- en binnenranden de diepte van emotie en het onvoorspelbare karakter van het leven weerspiegelen.

Offerte aanvragen

Wij nodigen u uit om een offerte aan te vragen. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, en wij nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.

Veelgestelde Vragen

Heeft u vragen over het personaliseren van het monument of over het materiaal? Vind uw antwoorden in onze FAQ-sectie.

Een tijdloos eerbetoon

Met zijn harmonieuze samenspel van materialen en symboliek biedt het Grafmonument Oneindig een tijdloos eerbetoon aan uw dierbare, een monument dat de tand des tijds doorstaat en de herinneringen aan hun leven eert, voor altijd en eeuwig.