Grafmonument Opstanding is een ontwerp van Simon Gerssen voor Grafkunst.nl

Offerte aanvragen

2 + 4 = ?

Grafmonument Opstanding

Een moderne vertaling van het opstandingsverhaal.

Een verhaal van herrijzenis

Het Grafmonument Opstanding weerspiegelt het tijdloze verhaal van opstanding in een eigentijds ontwerp. Vervaardigd uit gepolijst Orion Blue graniet, biedt dit monument een eerbetoon aan de hoop op een nieuw begin.

Symboliek in steen

De omranding en sokkel omkaderen de essentie van het monument, terwijl de letterplaat een plaats biedt voor persoonlijke inscripties. Een smalle uitsparing markeert de ruimte voor een moderne kei van gepolijst White Onyx, symbool van vernieuwing en wedergeboorte.

De ontwerper verteld:

“Dit monument vertelt het verhaal van geloof en hoop. Het biedt troost en herinnert eraan dat er altijd een nieuw begin is.”  – Simon Gerssen

Specificaties:

  • Materiaal: Orion Blue graniet en White Onyx
  • Afwerking: Hoogglans gepolijst
  • Afmetingen: Op maat gemaakt

Een persoonlijke uiting van hoop

Met dit monument creëren we een plek waar geliefden kunnen rusten in de belofte van wederopstanding en eeuwige vrede. Neem contact met ons op voor een ontwerp op maat, met zorg geleverd en geplaatst.

Offerte aanvragen

Wij nodigen u uit om een offerte aan te vragen. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, en wij nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.

Veelgestelde Vragen

Heeft u vragen over het personaliseren van het monument of over het materiaal? Vind uw antwoorden in onze FAQ-sectie.

Met zorg en respect geplaatst

Wij garanderen een respectvolle levering en plaatsing van het Grafmonument Opstanding, met aandacht voor detail en uw persoonlijke wensen.