Grafmonument Paard is een ontwerp van Simon Gerssen voor Grafkunst.nl

Offerte aanvragen

0 + 8 = ?

Grafmonument Paard

Een eerbiedige herinnering.

Een eeuwig symbool

Het Grafmonument Paard is een eerbetoon aan de majesteit en kracht van het edele dier. De zerk, vervaardigd uit Grigio Cristallo graniet met een gebogen voorzijde in geborstelde afwerking, biedt een rustige basis. Aan het hoofdeinde staat een letterplaat van geborsteld zwart graniet, waar tegen een antraciet gebeeldhouwd paard staat. De verfijnde details van de sculptuur, inclusief de benen, de hals en het hoofd, vangen de essentie van de paardenkracht op een ingetogen en respectvolle manier.

Verbondenheid en schoonheid

Dit monument is meer dan alleen een grafsteen; het is een symbool van verbondenheid en liefde voor de natuur. De combinatie van materialen en de zorgvuldige vormgeving van het paard benadrukken de harmonie tussen mens en dier. De uitstraling van het Grigio Cristallo graniet vormt een prachtig contrast met de krachtige aanwezigheid van het paard, waardoor een evenwichtige en serene herdenkingsplek ontstaat.

Een persoonlijke herdenkingsplek

Het Grafmonument Paard biedt nabestaanden een unieke gelegenheid om een persoonlijk eerbetoon te creëren aan hun geliefde. De ruimte rondom het paard en de letterplaat biedt mogelijkheden voor individuele gravures en persoonlijke decoraties, waardoor elk monument een unieke uitdrukking wordt van liefde en herinnering.

Specificaties:

  • Materiaal: Grigio Cristallo graniet en Zwart graniet
  • Afwerking: Mat geborsteld en gebeeldhouwd
  • Afmetingen: Op maat gemaakt

Offerte aanvragen

Wij nodigen u uit om een offerte aan te vragen. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, en wij nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.

Veelgestelde Vragen

Heeft u vragen over het personaliseren van het monument of over het materiaal? Vind uw antwoorden in onze FAQ-sectie.

Met zorg en respect geplaatst

Wij garanderen een respectvolle levering en plaatsing van het Grafmonument Paard, met aandacht voor detail en uw persoonlijke wensen.