Grafmonument Reflectie is een ontwerp van Simon Gerssen voor Grafkunst.nl

Offerte aanvragen

1 + 2 = ?

Grafmonument Reflectie

Een persoonlijke reflectie

Hoogwaardig materiaal

Het Grafmonument Reflectie omvat een massieve zerk van Regal Black graniet, symbool van kracht en duurzaamheid. Een driehoekige glasplaat in antraciet kleur biedt ruimte voor persoonlijke teksten en reflecties.

Symboliek van reflectie

De glasplaat staat voor de mogelijkheid om te reflecteren op kostbare herinneringen en momenten. Rondom de glasplaat is een arm van Regal Black graniet geplaatst, met een bal van Labradorite haast zwevend aan de buitenkant, die de diepte van reflectie en innerlijke rust vertegenwoordigt.

Maatwerk en afwerking

Elk onderdeel is met precisie vervaardigd in gepolijste hoogglans afwerking. Neem contact met ons op voor maatwerk en persoonlijke gravures, zodat dit monument de essentie van uw dierbare volledig weerspiegelt.

Specificaties:

  • Materiaal: Regal Black graniet, Labradorite, Antraciet glas
  • Afwerking: Hoogglans gepolijst
  • Afmetingen: Op maat gemaakt

Wat Klanten Zeggen

“Het is een mooie grafsteen geworden. De kiezelvorm gaat heel mooi op in de natuurlijke omgeving van de begraafplaats.” – Familie Z

Offerte aanvragen

Wij nodigen u uit om een offerte aan te vragen. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, en wij nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.

Veelgestelde Vragen

Heeft u vragen over het personaliseren van het monument of over het materiaal? Vind uw antwoorden in onze FAQ-sectie.

Met zorg en respect geplaatst

Wij garanderen een respectvolle levering en plaatsing van het Grafmonument Reflectie, met aandacht voor detail en uw persoonlijke wensen.