Grafmonument Ringen is een ontwerp van Simon Gerssen voor Grafkunst.nl

Offerte aanvragen

1 + 7 = ?

Grafmonument Ringen

Ringen van eeuwige verbinding.

Een tastbare herinnering

Het Grafmonument RIngen is een uitdrukking van tijdloze verbondenheid. Met een massieve zerk van mat geborsteld zwart graniet vormt het een solide basis. Aan het hoofdeinde prijken drie verbonden ringen, een krachtig symbool van eeuwige liefde en samenhorigheid. De onderste ring, met een halve cirkel van gepolijst Azul Macauba graniet, voegt een vleugje kleur en verfijning toe aan het geheel.

Betekenisvol ontwerp

De drie ringen vertegenwoordigen de verbondenheid tussen geliefden, vrienden of familieleden, zelfs na het fysieke afscheid. De halve cirkel in de onderste ring symboliseert eenheid en oneindigheid, waardoor het monument een diepere betekenis krijgt.

Duurzaamheid en schoonheid

Vervaardigd uit hoogwaardig graniet en met zorgvuldig vakmanschap, staat dit monument garant voor duurzaamheid en behoud van zijn esthetische pracht door de jaren heen. Het contrast tussen het mat geborstelde zwart graniet en het gepolijste Azul Macauba graniet creëert een visueel aantrekkelijk en gedenkwaardig eerbetoon.

Specificaties:

  • Materiaal: Zwart graniet, Azul Macauba, RVS
  • Afwerking: Mat geborsteld, hoogglans gepolijst, geslepen
  • Afmetingen: Op maat gemaakt

Een eervolle gedenkplek

Het Grafmonument Ringen biedt een eervolle gedenkplek, een plaats van reflectie en liefdevolle herinnering. Het nodigt uit tot momenten van bezinning en koestert de kostbare banden die voor altijd blijven bestaan.

Offerte aanvragen

Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijke offerte. Ons toegewijde team staat klaar om u te begeleiden bij het creëren van een gedenkwaardig monument dat recht doet aan de unieke band die u wilt eren.

Veelgestelde Vragen

Heeft u vragen over het personaliseren van het monument of over het materiaal? Vind uw antwoorden in onze FAQ-sectie.

Met zorg en respect geplaatst

Wij garanderen een respectvolle levering en plaatsing van het Grafmonument Ringen, met aandacht voor detail en uw persoonlijke wensen.