Grafmonument Ronde Glasplaat

Offerte aanvragen

1 + 2 = ?

Grafmonument Ronde Glasplaat

Een combinatie van zwart graniet en glas.

Een tijdloos monument

Laat u inspireren door het Grafmonument Ronde Glasplaat, een tijdloze ode aan uw dierbare. De massieve zerk van hoogglans gepolijst zwart graniet straalt kracht en elegantie uit, terwijl de rechthoekige letterplaat met ronde sparing een moderne touch toevoegt.

Duurzaamheid en Kwaliteit

Gemaakt van hoogwaardig graniet en glas, staat dit monument garant voor duurzaamheid en behoud van zijn pracht door de jaren heen. Het gepolijste zwart graniet vormt een prachtig contrast met het heldere glas, waardoor het monument zowel overdag als ‘s nachts een indrukwekkende aanblik biedt.

Een unieke uiting van liefde

Het Grafmonument Ronde Glasplaat is meer dan alleen een grafsteen; het is een uiting van liefde en respect die de herinnering aan uw dierbare levend houdt. Laat ons u helpen bij het creëren van een blijvende herinnering die de tand des tijds zal doorstaan.

Specificaties:

  • Materiaal: Zwart graniet en glas
  • Afwerking: Hoogglans gepolijst graniet en glas met een fijn gesmolten structuur
  • Afmetingen: Op maat gemaakt

Wat Klanten Zeggen

“Een prachtig grafmonument voor mijn man. Het straalt rust uit, precies zoals hij was.” – Anneke D.

Offerte aanvragen

Wij nodigen u uit om een offerte aan te vragen. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, en wij nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.

Veelgestelde Vragen

Heeft u vragen over het personaliseren van het monument of over het materiaal? Vind uw antwoorden in onze FAQ-sectie.

Met zorg en respect geplaatst

Wij garanderen een respectvolle levering en plaatsing van het Grafmonument Ronde Glasplaat, met aandacht voor detail en uw persoonlijke wensen.