Grafmonument Samen voor Altijd is een ontwerp van Simon Gerssen voor Grafkunst.nl

Offerte aanvragen

2 + 3 = ?

Grafmonument Samen voor Altijd

Een tijdloze verbinding.

Een symbolische samensmelting

Laat je inspireren door het Grafmonument Samen voor Altijd, een eerbetoon aan de oneindige verbondenheid tussen geliefden. De omranding en zerk van Multicolor Rood graniet stralen warmte en duurzaamheid uit in een gepolijste afwerking. Op de zerk rust een zuil, bekroond met een prachtig beeldhouwwerk van twee harten, groot en klein, die in elkaar verstrengeld zijn. Dit symboliseert de onverbrekelijke band die zelfs na het fysieke afscheid blijft voortbestaan.

Een duurzame herinnering

Het gebruik van hoogwaardig Multicolor Rood graniet garandeert een blijvende schoonheid en weerbestendigheid voor generaties lang. De gepolijste afwerking benadrukt de natuurlijke kleuren en texturen van het materiaal, waardoor het monument een tijdloze elegantie uitstraalt die perfect past bij de liefde die het vertegenwoordigt.

Een persoonlijk gedenkteken

Het Grafmonument Samen voor Altijd biedt niet alleen een prachtige esthetiek, maar ook ruimte voor persoonlijke invulling. De twee vakken naast de zerk bieden de mogelijkheid om grind of beplanting toe te voegen, waardoor u een unieke en persoonlijke touch aan het monument kunt geven.

Specificaties:

  • Materiaal: Multicolor Rood graniet
  • Afwerking: Gepolijst
  • Afmetingen: Op maat gemaakt

Wat Klanten Zeggen

“Een prachtig monument vol liefde. Het beeld van de twee harten raakt ons elke keer weer.” – Anoniem

Offerte aanvragen

Wij nodigen u uit om een offerte aan te vragen. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, en wij nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.

Veelgestelde Vragen

Heeft u vragen over het personaliseren van het monument of over het materiaal? Vind uw antwoorden in onze FAQ-sectie.

Met zorg en respect geplaatst

Wij garanderen een respectvolle levering en plaatsing van het Grafmonument Samen voor Altijd, met oog voor detail en uw persoonlijke wensen.