Grafmonument Samen is een ontwerp van Simon Gerssen voor Grafkunst.nl

Offerte aanvragen

1 + 1 = ?

Grafmonument Samen

Een duurzaam monument met zachte vormen.

Tijdloos eerbetoon

Ontdek het tijdloze eerbetoon aan verbondenheid met het Grafmonument Samen. Vervaardigd uit exclusief Azul Macauba graniet uit Brazilië, straalt dit monument elegantie uit. De zacht afgeronde randen van de zerk creëren een harmonieus gevoel.

Materiaal en design

Het grafmonument is vervaardigd uit hoogwaardig Azul Macauba graniet, bekend om zijn unieke blauwe tinten en aderpatronen. De zacht afgeronde randen voegen een vleugje zachtheid toe aan het ontwerp, terwijl het gepolijste oppervlak een luxe uitstraling geeft.

Aan het hoofdeinde van de zerk staan twee prachtig vormgegeven letterplaten van gepolijst White Onyx. Deze letterplaten zijn verschillend van hoogte, wat symboliseert hoe elk individu uniek is en toch samen één geheel vormt.

Symboliek

Het Grafmonument Samen staat symbool voor de onbreekbare band tussen geliefden, vrienden of familieleden. De keuze voor Azul Macauba graniet vertegenwoordigt stabiliteit en kracht, terwijl het gebruik van White Onyx de zuiverheid en harmonie van de relatie benadrukt.

Specificaties:

  • Materiaal: Azul Macauba en White Onyx
  • Afwerking: Hoogglans gepolijst
  • Afmetingen: Op maat gemaakt

Personalisatie

Bij Grafkunst.nl streven we naar maatwerk. We bieden verschillende opties voor personalisatie, waaronder het graveren van namen, data en persoonlijke boodschappen op de letterplaten. Ons ervaren team staat klaar om u te begeleiden bij het creëren van een uniek en betekenisvol monument dat de herinnering aan uw dierbaren eert.

Offerte aanvragen

Wij nodigen u uit om een offerte aan te vragen. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, en wij nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.

Duurzaamheid

Als toegewijd aan duurzaamheid en vakmanschap, zorgen we ervoor dat al onze grafmonumenten met de grootste zorg worden vervaardigd. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen en ambachtelijke technieken streven we naar een langdurige herinnering die de tand des tijds doorstaat.

Met zorg en respect geplaatst

Wij garanderen een respectvolle levering en plaatsing van het Grafmonument Samen, met aandacht voor detail en uw persoonlijke wensen.