Grafmonument Scherf is een ontwerp van Simon Gerssen voor Grafkunst.nl

Offerte aanvragen

6 + 0 = ?

Grafmonument Scherf

Eenvoudig met een natuurlijke uitstraling.

Eenvoud in natuur

Grafmonument Scherf biedt een uniek eerbetoon aan dierbaren, het monument heeft een eigentijdse en symbolische uitstraling.

Materiaal en ontwerp

De zerk, vervaardigd uit duurzaam cortenstaal, vormt de stevige basis van het monument. Hierop rust een zwevende scherf van Indian Black graniet, met een geborsteld oppervlak en ruw gekapte zijkanten. De combinatie van materialen creëert een intrigerend contrast tussen industrieel en natuurlijk.

Betekenis

De symboliek achter Grafmonument Scherf benadrukt de fragiliteit van het leven en de blijvende herinneringen die achterblijven. Het zwevende aspect van de scherf staat symbool voor de voortdurende aanwezigheid van de geliefde, zelfs na het vertrek uit deze wereld.

Specificaties:

  • Materiaal: Cortenstaal en Indian Black
  • Afwerking: Natuurlijk geoxideerd, geborsteld en ruw gekapt
  • Afmetingen: Op maat gemaakt

Personalisatie

Op de granieten ‘scherf’ kunnen metalen letters worden aangebracht, zoals rvs, aluminium of brons, waardoor een persoonlijke boodschap of naam kan worden gegraveerd, die voor altijd blijft bestaan.

Offerte aanvragen

Wij nodigen u uit om een offerte aan te vragen. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, en wij nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.

Veelgestelde Vragen

Heeft u vragen over het personaliseren van het monument of over het materiaal? Vind uw antwoorden in onze FAQ-sectie.

Met zorg en respect geplaatst

Wij garanderen een respectvolle levering en plaatsing van het Grafmonument Scherf, met aandacht voor detail en uw persoonlijke wensen.