Grafmonument Schittering is een ontwerp van Simon Gerssen voor Grafkunst.nl

Offerte aanvragen

5 + 2 = ?

Grafmonument Schittering

Modern grafmonument van duurzaam graniet.

Elegantie en verfijning

Grafmonument Schittering belichaamt elegantie en verfijning, met een subtiele, maar opvallende uitstraling die de herinnering aan dierbaren eert.

Materiaal en ontwerp

Dit unieke monument combineert twee hoogwaardige steensoorten: hoogglans gepolijst Labradorite en mat geborsteld Zwart graniet. Het contrast tussen de glanzende Labradorite en het matte graniet creëert een prachtig visueel effect dat de aandacht trekt.

Symboliek

Aan het hoofdeinde van de zerk bevindt zich een kleine diamantvormige letterplaat, ook gemaakt van Labradorite. Deze symboliseert de kostbaarheid van de herinneringen die in ons hart schitteren, net als een kostbare diamant.

Specificaties:

  • Materiaal: Labradorite en Indian Black
  • Afwerking: Hoogglans gepolijst en Mat geborsteld
  • Afmetingen: Op maat gemaakt

Personalisatie

De letterplaat biedt de mogelijkheid om een naam, datum of speciale boodschap te graveren, waardoor het monument een persoonlijk tintje krijgt dat de unieke essentie van de geliefde weerspiegelt.

Offerte aanvragen

Wij nodigen u uit om een offerte aan te vragen. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, en wij nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.

Duurzaamheid en kwaliteit

Grafmonument Schittering is niet alleen een eerbetoon aan het leven van een dierbare, maar ook een blijvende herinnering die generaties lang meegaat. Gemaakt met vakmanschap en precisie, staat dit monument voor tijdloze schoonheid en kwaliteit.

Met zorg en respect geplaatst

Wij garanderen een respectvolle levering en plaatsing van het Grafmonument Schittering, met aandacht voor detail en uw persoonlijke wensen.